Thermo-Burok házak
Tudjon meg többet a mai előírásoknak is megfelelő passzív-aktív házakról!
AA++ passzív Házak!


Extra alacsony energia igényű épületek! AA++ Passzív, de akár aktív házként is üzemelhet!
Több energiát termel, mint amennyit fogyaszt! Tervezése, kivitelezése!

Mindezek szellemében az alábbi három technológiát alkalmazzuk:
1. Thermo-Burok
2. Thermo-Ring
3. Thermo-Gothika


A "Thermo-Burok" technológiánkról röviden:
A hagyományos építkezésekhez képest gyorsabb haladást lehetővé tevő technológia, amelynek lényege az, hogy a derekas mennyiségű külső hőszigetelés együtt épül a falban a teherhordó szerepét betöltő hő megtartó tömeggel. Kifejezetten véd az extra meleg éghajlattal szemben. A hőszigetelés vastagsága min. 35cm, max. 60cm. Lényeges, hogy nem magasabb a bekerülési költség, mint a hagyományos építkezéseknél.

A "Thermo-Ring" technológiánkról röviden:
A hagyományos építkezésekhez képest gyorsabb haladást lehetővé tevő technológia, amelynek lényege az, hogy a derekas mennyiségű külső hőszigetelés már eleve szerves része a falnak, miközben a lakótér légtere a hő megtartó tömeggel érintkezik. Kifejezetten véd az extra meleg éghajlattal szemben. A falak teherbírásáról a polisztirol falelemben futó beton oszlopok gondoskodnak. A hőszigetelés vastagsága min. 35cm, max. 60cm. Lényeges, hogy nem magasabb a bekerülési költség, mint a hagyományos építkezéseknél.

A "Thermo-Gothika" technológiánkról röviden:
Ívelt kompozit falú technológia, amely magában foglalja a derekas mennyiségű hőszigetelést, és amely költség-megtakarítást valamint látványosan gyors építkezést tesz lehetővé. Kifejezetten véd az extra meleg éghajlattal szemben.

HŐSZIGETELÉS
Megfelelő vastagságú grafitos EPS hőszigetelés a teljes épület körül, amely túlteljesíti a jelenlegi és a tervezett Európai Uniós előírásokat is.

HŐTÁROLÁS
A beton és mészhomok falazók kiváló hőtárolási tulajdonságokkal rendelkezik, ami csökkenti a napi külső hőmérsékletingadozást. A beton és mészhomok falazó kiváló hőtárolási tulajdonságokkal rendelkezik, ami csökkenti a napi külső hőmérsékletingadozást. A nagy hőtárolásnak köszönhetően a nyáron napközben az épület csak minimálisan veszi át a külső hőmérsékletet, este pedig visszahűl. Hasonló hőtárolással rendelkeznek a régi, vastag vályogfalú épületek.

HŐHÍD MENTES
A Thermo-Burok rendszer egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy a teljes épületet hőhídmentesen körbe veszi a vastag hőszigetelés. Jó minőségű nyílászárókkal és megfelelő tájolással rendkívül alacsony energiaigényű épületek építhetők.

ALACSON REZSI
A vastag hőhídmentes szigetelés és a hőtárolás miatt a Thermo-Burok épületeknek minimális az energia szükséglete. A ház szellőzését és a pára szabályozást egy központi szellőzőrendszer biztosítja, amely az elhasznált kivezetett levegő hőjével előmelegíti a bejövő kinti levegőt, ezáltal biztosított a ház folyamatosan friss levegő ellátása minimális energia veszteséggel.

GYORS ÉS OLCSÓ KIVITELEZÉS
Szerkezetkész állapot akár 3 hét alatt.

TECHNOLÓGIAI ÚJDONSÁG TARTALOM
A THERMO-BUROK hőszigetelő rendszer egy teljesen új elemek összessége. Technikailag szabadalmi oltalommal védett elemek is képezik.

MŰSZAKI ÉS HASZNÁLATI ÉRTÉK
A rendszer műszaki értéke teljes mértékben megfelel az elvárt műszaki és szakmai tartalomnak.A rendszer egy prémium kategóriás termék, mely megfelel kategóriájában a legmagasabb elvárásoknak, mind az alapanyag mind a késztermék tekintetében. Alacsony költséggel üzemeltethető ház építésére alkalmas.

MINŐSÉG ÉS FENNTARTHATÓSÁG
A THERMO-BUROK hőszigetelő rendszerből épített ház minősége és fenntarthatóság teljes egészében megfelel a hatályban lévő minőségi követelményeknek és szabványoknak.

ÉLETTARTAM
A THERMO-BUROK rendszerrel épített lakóház élettartalma előreláthatólag figyelembe véve a felhasználásra kerülő anyagok jellegzetességeit 100 év, de nagy valószínűséggel ennél több is lehet.

SZERELŐ BARÁT TECHNOLÓGIA
A THERMO-BUROK szerkezeti összetétele úgy lett kifejlesztve, hogy az lehetővé tegye az egyszerű, gyors, hibátlan kivitelezést. Célunk az volt, hogy minél alacsonyabb legyen a szakipari munka igénye a kivitelezés során.

ENERGIATAKARÉKOSSÁG
A THERMO-BUROK hőszigetelő rendszerből épített épületek rendeltetése az alacsony energiaigény elérése. Ezen kívül a gyártásra felhasznált primer energia felhasználás is minimális a rendszer hő visszanyerése végett és a megújuló energia felhasználásával.

ESZTÉTIKUS MEGJELENÉSI FORMA
A rendszert képző termékek formatervezésénél nagy hangsúlyt szenteltünk a funkcionalitás mellett a formák megfelelő felület kialakítására.

SZOLGÁLTATÁSOK

MŰSZAKI TERVEZÉS
Vállaljuk egyedi családi házak műszaki tervezését és látványtervek készítését.

KIVITELEZÉS
Thermo-Burok házak kivitelezése az ország egész területén.

SZAKMAI TANÁCSADÁS
Építtetőknek Thermo-burok alacsony energiafelhasználású ház tervezésével, építésével kapcsolatban

A LEGJOBB AJÁNLATHOZ KÉRJE MUNKATÁRSAINK SEGÍTSÉGÉT!